Юридичну адресу змінив і Лебединський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Ну і щоби вже остаточно розповісти про все, що наразі знаходиться на території та у будівлях колишнього Бишкінського НВК, інформуємо Вас, шановні лебединці, що тільки юридичною адресою безпосередньо самої Лебединської РДА та управління соціального захисту Лебединської РДА тут не обійшлося, бо ж тут ще й Лебединський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Відповідно до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців і громадських формувань, саме тут з 9 липня 2019 року і знаходиться вищезазначена структура. І це ще один мінус суми податку на доходи фізичних осіб від працівників центру до бюджету міста, що складає близько 100 тисяч гривень в рік. А це могла би бути, до прикладу, сума, витрачена на реконструкцію вуличного освітлення, або на новий дитячий чи спортивний майданчик.

Найголовніше, що від цих «маніпуляцій» із перереєстрацією юридичних адрес бюджет району втрачає більше, ніж «заробляє». Якщо до «переїзду» район щорічно отримував дотацію вирівнювання близько 2 мільйонів гривень, то у 2019 році бюджет району не тільки не отримав цієї дотації, а з районного бюджету ще й було вилучено близько 2,5 мільйона гривень. То чи є сенс у цих «маніпуляціях» з перереєстрацією?

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *