Працювала комісія з питань захисту прав дитини

15 серпня у стінах виконавчого комітету Лебединської міської ради відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, під час якого було розглянуто низку важливих питань.

Розглядалося питання надання до Лебединського районного суду висновку органу опіки та піклування щодо доцільності позбавлення батьківських прав одного з батьків відносно малолітньої. Розглянувши деталі справи, члени комісії прийняли рішення про надання такого висновку.

Також члени комісії надали дозвіл неповнолітній на продаж автомобіля за згодою матері. Наступним члени комісії надали дозвіл громадянину на укладання договору дарування будинку, користувачем якого є малолітній. Розглянули члени комісії і питання про надання дозволу неповнолітній на укладання договору купівлі-продажу квартири за згодою матері та прийняли схвальне рішення.

Було розглянуто 2 клопотання міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді про постановку на соціальний супровід родин. Детально вивчивши справи, члени комісії прийняли схвальні рішення по обом клопотанням.

Крім цього, розглянули члени комісії і питання постановки на облік СЖО та супровід двох сімей та прийняли рішення про постановку на облік цих сімей.

Розглянули члени комісії і питання про влаштування неповнолітньої до школи-інтернат та призначення директора закладу опікуном малолітньої. Детально вивчивши справу, комісією було прийнято рішення влаштувати малолітню до школи-інтернат.

Також члени комісії розглянули питання та надали висновок про доцільність призначення опікуном громадянки на малолітніми.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *