Важливі питання вирішено черговою сесією міської ради

30 травня відбулося засідання чергової п’ятдесятої сесії Лебединської міської ради сьомого скликання, під час якого депутати розглянули низку важливих питань.

Було розглянуто блок земельних питань, погоджені зміни до Програми соціально-економічного розвитку міста на 2019 рік. Зокрема, виділено додатково 190 тис.грн. на поточний ремонт приміщення туалету загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6, виділено 100 тис. грн. та передано обласному бюджету на поточний ремонт приміщень за адресою вул. 19 серпня, 61, м. Лебедин Сумська обл. (Лебединське вище професійне училище лісового господарства). А також за кошти обласного бюджету (кошти на виконання депутатських повноважень депутата Валерія Чалого) на суму 7 750 грн. буде придбано футбольну спортивну форму для команди «Лебединець».

Відповідні зміни були внесені і до міського бюджету на 2019 рік, а також міської комплексної програми «Освіта міста Лебедина у 2019-2021 роках».

Також депутатським корпусом було прийняте рішення «Про затвердження попереднього звіту та продовження роботи тимчасової контрольної комісії Лебединської міської ради щодо вивчення стану надання медичних послуг жителям міста Лебедина комунальним некомерційним підприємством «Лебединська центральна районна лікарня імені лікаря К.О.Зільберника» Лебединської районної ради».

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *