Останній дзвоник лунав у Лебединських школах

Сьогодні в усіх школах міста пролунав останній у цьому навчальному році дзвоник. Щемливе свято для кожного учня, педагога… І, мабуть, для кожного по-своєму емоційно наповнене, втім, однозначно, байдужим не лишає нікого. А для випускників це свято є особливим – момент прощання зі школою, початок нового життєвого етапу, спогади про свій останній дзвоник у випускному класі лишаються в пам’яті назавжди.

Промайнув іще один навчальний рік, настала хвилююча мить свята останнього дзвоника – на шкільному подвір’ї ЗОШ № 1 зібралися вихованці школи, педагоги, батьки, бабусі й дідусі.

Учні школи підготували святкові привітання для всіх присутніх. Учениця 9-Б класу Віола Губеня зачарувала піснею про Україну, учениці 9-х класів подарували запальний флешмоб, а наймолодші учні 1-А класу звеселили  танком.

Привітали учнів та педагогів зі святом і гості: Світлана Древаль, начальник служби у справах дітей, Людмила Влєзько , спеціаліст відділу освіти, представник депутата обласної ради Валерія Чалого Іванова Марина.

З вітальним словом та найтеплішими побажаннями звернулась директор школи  Наталія Прокопченко.

Лунав останній дзвоник і для школярів ЗОШ І-ІІІ ст. №3. Для більшості дзвоник сповістив про початок літніх канікул, а декому нагадав про те, що настала хвилююча мить прощання зі шкільною родиною.

Директор школи Тетяна Фролова привітала усіх присутніх із закінченням навчального року, нагородила учнів похвальними листами, грамотами за активну участь у громадському та спортивному житті школи.

Гостями на урочистій лінійці були міський голова Олександр Бакликов, методист міського відділу освіти Людмила Капуста, депутат міської ради та голова батьківського комітету школи Оксана Карпенко, які привітали учнів із завершенням навчального року і побажали випускникам сміливо йти у доросле життя, висловили щиру подяку дирекції й педагогічному колективу за виховання справжніх українців, за якими майбутнє не тільки нашого міста, а й усієї країни.

Традиційно свято останнього дзвоника супроводжувалося виступами талановитих школярів. Наймолодші учні школи поетично привітали одинадцятикласників та побажали їм щасливої життєвої дороги, а казкові герої вітали першокласників цінними подарунками. Зі словами вдячності від імені учнів 11 класу до вчителів, батьків, школярів звернулися всі випускники. Хвилюючим моментом свята став вальс випускників, який нікого не залишив байдужим. Також для всіх присутніх випускники підготували сюрприз – сучасний танок.

Про закінчення 2018-2019 н. р. радісно сповістив учнів школи дзвінок, який подали одинадцятикласни Роман Міронов та першокласниця Аріна Тимошенко. Під бурхливі оплески випускники пішли на свій останній урок у стінах рідної школи.

По-сімейному теплим і водночас урочистим було свято останнього дзвоника у ЗОШ І-ІІ ступенів № 4. Аби розділити радість сьогоднішнього свята, пригадати хвилюючі миті зі свого шкільного життя, до школи завітали секретар Лебединської міської ради Оксана Древаль, методист відділу освіти Микола Римар та представник ТОВ «Крук» Ірина Васильченко.

Щирі слова побажань лунали цього дня на адресу винуватців свята від вчителів, учнів та їх батьків. Щирими словами, красивими хореографічними композиціями привітали випускників учні молодших класів. Були цього  дня і нагороди – подяки та грамоти кращим із кращих. Гості радили учням, щоб високі знання для них стали не просто шансом, а гарантією майбутнього працевлаштування та  самореалізації .

Привітали школярів та підвели підсумок роботи за 2018-2019 навчальний рік директор школи Олена Дубовик та заступник директора з навчально-виховної роботи Лариса Туча. Учнів 2-8 класів нагороджено похвальними листами за відмінні успіхи у навчанні.

На подвір’ї загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 зібралися всі учні, а поруч з ними – їх найрідніші люди: батьки, дідусі та бабусі, які пишаються своїми дітьми. Учителі також не приховували емоцій – сльози радості і розлуки блищали на їхніх очах.

Гості свята – Олена Кірєєва, заступник міського голови та Тетяна Гримайло, тимчасово виконуюча обов’язки начальника відділу освіти вручили грамоти кращим працівникам та учням школи.

Із щирими словами побажань до присутніх звернулися директор школи Тетяна Нездоймишапка та голова батьківського комітету учнів випускного класу Надія Лєтік.

Мелодія прощального вальсу була завершальним етапом святкової церемонії. І ось хвилююча мить… Продзвенів останній дзвоник, який сповістив присутніх про початок чудової пори – літніх канікул.

Педагогів, учнів, батьків на шкільному подвір’ї ЗОШ № 6 сьогодні об’єднало свято останнього дзвоника. До участі в урочистому заході долучилися випускники школи, учні 1-го класу Нової української школи, учні 4-го та 9-го класів, які продемонстрували наступність поколінь. Завітала до школи і завідувач міським методичним кабінетом Лариса Ковтуненко.

Гордістю школи є хореографічний колектив «Соняшник», який розпочав святкову програму.

Родзинкою став учительський флешмоб.

Директор школи разом із казковим героєм  дзвоником сповістили про закінчення навчального року та початок літнього відпочинку.

Святковий флешмоб «Хай буде мир над Україною!», до якого залучилися всі учасники свята є підтвердженням підтримки тих , хто захищає суверенітет нашої  України.

Хвилини тривог і хвилини слави, хвилини радості і хвилини смутку пережили учні та вчителі на святі останнього дзвоника у спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №7.

Щирі слова привітання звучали з вуст представника міської ради, директора центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді Наталії Кислої та методиста методичного кабінету відділу освіти Наталії Вернидуб. Підсумки навчального року підвела директор школи Ірина Харченко та відзначила грамотами вчителів і учнів. Супер-няня та супер-вихователь Мері Попінс подарувала школярам та гостям музичне свято.

Танцювальні колективи «Веселка», «Калейдоскоп» (худ.кер. Тетяна Литовченко і Маргарита Осіпова) дарували хвилини позитиву і гарного настрою. Пісня у виконанні ансамблю «Барви»(кер. Оксана Бубон) запросила всіх у літо. Найочікуванішим був вальс випускників, символічним – випуск голубів у небо. Вишитими рушниками проводжали батьки своїх соколят у доросле життя. Останній дзвоник подали кращі одинадцятикласники Альбіна Соловей та Олександр Мірошніченко.

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *