У Лебедині відбувся фестиваль сім’ї “Art-family”

Сьогодні, з нагоди Дня матері та прийдешнього Міжнародного дня сім’ї, у парку ім. Тараса Шевченка проходив фестиваль «Art-family». Вперше у Лебедині, за ініціативи громадських організацій “Еко-віта”, «Спортивного клубу інвалідів “Фенікс”, “Switch on” та підтримки Лебединської міської ради, відбулася родинна акція, під час якої вправні майстрині кондитерського, перукарського, образотворчого мистецтва передавали свої навички і вміння усім охочим.

Привітав з цими чудовими святами лебединців і гостей міста міський голова Олександр Бакликов, побажавши усім міцного здоров’я, добра, достатку, родинної злагоди та благополуччя.

Мали слово вітання і представники ініціаторів проведення фестивалю – голова громадської організації «Еко-віта» Людмила Рева, член громадської організації «Спортивного клубу інвалідів «Фенікс» Валентина Кричкевич та представник громадської організації “Switch on” Владислав Максименко.

А допоки усі бажаючі користалися чудовою нагодою зробити безкоштовну зачіску у Алли Сімашової, помилуватися талановитими виробами Катерини Харченко, пройти майстер-клас з виготовлення прикрас від викладачів та вихованців Лебединського центру позашкільної освіти, навчитися швидкому приготуванню труфелів у Тетяни Чуйко або ж придбати випічку у Раїси Таран, учасників фестивалю розважали солісти міського центру культури і дозвілля. Свій талант присутнім дарували Ольга Пащенко, Людмила Орел, Світлана та Маргарита Попельнух.

 

Діток розважали герої мультсеріалу «Фіксики», а також всі бажаючі могли зробити фото на згадку у імпровізованій фотозоні.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *