Відбулося громадське обговорення реконструкції частини скверу ім. Павла Полуботка

Сьогодні у актовому залі медичного училища відбулося громадське обговорення проекту реконструкції частини скверу ім. Павла Полуботка, який заплановано провести коштами громадської організації «Благодійний фонд Івана Лозового».

Голова «Благодійного фонду Івана Лозового» Іван Лозовий під час вступного слова розповів присутнім, як виникла ідея реконструювати частину скверу. Зокрема, про те, як Іван Іванович побачив у соцмережах світлину надпису «Я люблю Лебедин», встановленого минулоріч і вирішив, що варто би було докласти власних зусиль, аби облагородити територію довкола надпису.

Презентуючи сам проект реконструкції, Іван Іванович у деталях розповів, що і де буде розміщено, та навіть, що і з якого матеріалу буде виготовлено. За проектом планується, що у центрі території, яка буде реконструйована, розміщуватиметься фонтан, по периметру буде встановлено декілька кованих альтанок, лавки. Передбачено, що у сквері буде безкоштовний WI-FI.

За ескізами орієнтовний вигляд парку 

   

 

Представники громадськості, присутні на обговоренні, ставили різні питання, які їх турбують. Зокрема, про те, як можна попередити псування майна від рук вандалів, лунали з залу і питання стосовно того, чи можна буде вигулювати собак у оновленому сквері та інші.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *