Запрошуємо на виставку «Присутність» Володимира Ільченка

17 травня 2019 року Лебединський міський художній музей ім. Б.К. Руднєва гостинно запрошує всіх охочих на відкриття виставки сумського художника Володимира Ільченка «Присутність».

Володимир Ільченко народився у 1985 році в місті Суми. Закінчив Сумський державний педагогічний університет ім. А.С Макаренка. Є учасником та ініціатором багатьох мистецьких проектів та пленерів у різних містах України, зокрема є автором стріт-арт об’єктів у Сумах та Харкові.

В експозиції виставки, що присвячена Міжнародному Дню музеїв, представлені 20 живописних робіт різних розмірів та форматів: від мініатюрних до масштабних. Вони естетичні, витончені, гармонійні, цілісні, легкі, життєві та наповнені яскравими фарбами.  Кольори,  переважно, світлі, сонячні і теплі. На них чітко промальовані контури та лінії. Всі роботи представлені в стилі стародавнього декоративного малярства.

Створені роботи протягом останніх 5 років. Їх об’єднує прагнення автора до гармонії з оточюючим світом, відтворення настрою та емоцій на полотні.

Триватиме виставка Володимира Ільченка до 30 червня 2019 року. Лебединський міський художній музей ім. Б.К. Руднєва знаходиться за адресою: пл. Волі, 17, тел. 2-18-81. Графік роботи: вт.-пт.: з 08:00 до 17:15, сб. з 08:00 до 16:00. Вихідні: неділя та понеділок. Сайт музею – http://artmuseum.lebedyn.org/

Художній музей

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *