День: 17.04.2019

Форум батьківсько-педагогічної громадськості “Майбутнє дітей залежить від кожного з нас”

Сьогодні на базі СШ № 7 відбувся Форум батьківсько-педагогічної громадськості «Майбутнє дітей залежить від кожного із нас». Захід зібрав представників міського відділу освіти, керівників усіх навчальних закладів міста, класних керівників….

Дитяча школа мистецтв запрошує на звітний концерт!

19 квітня  о 17.00 у залі Лебединської дитячої школи мистецтв імені Б.Р. Гмирі відбудеться звітний концерт школи. Запрошуємо всіх бажаючих послухати музику у виконанні кращих учнів школи мистецтв! Вхід вільний.

Ліквідуємо стихійні звалища міста

15 квітня силами комунального підприємства «Комбінат благоустрою виконавчого комітету Лебединської міської ради» було ліквідовано 2 несанкціонованих звалища твердих побутових відходів: по вулиці Білозерцева та по вулиці Миколаївській. Загальний обсяг вивезеного….

Аварійна “Водоканалу” повідомляє

Завтра, 18 квітня, у зв’язку із ремонтними роботами ємності водонапірної башні, а також заміною арматури у мікрорайоні “Черемушки” з 07:00 до 20:00 (орієнтовно) у цьому мікрорайоні буде перекрито водопостачання. Крім….

До уваги громадян! Мобільний сервісний центр МВС працюватиме 24 квітня

24 квітня 2019 року з 10:00 мобільний сервісний центр МВС (далі – МСЦ) здійснюватиме прийом громадян у стінах Лебединської міської ради за адресою вул. Пушкіна, 2. Перелік адміністративних послуг, які….

Захоплююче шкільне життя першокласників ЗОШ №5

Світлі, яскраві, веселі класи щодня зустрічають першокласників ЗОШ №5. Адже для цікавого, захоплюючого і продуктивного навчання і виховання за рахунок міського та державного бюджетів було придбане все необхідне оснащення: інтерактивні….

Аварійна “Водоканалу” повідомляє

Наразі у зв’язку із проведенням ремонтних робіт на міському водогоні на вулиці Покрівській, тимчасово перекрито водопостачання цієї вулиці, провулку Клисів, вулиці Коцюбинського. По закінченню ремонтних робіт водопостачання відновиться.