У місті триває Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця»

Відповідно до розпорядження міського голови від 01.04.2019 № 69-ОД «Про проведення в місті у 2019 році щорічної благодійної акції «Серце до серця», у місті з з 01.04.2019 по 26.04.2019 триває благодійна акція «Серце до серця». За кошти, зібрані під час акції, буде придбано медичне обладнання для лікування дітей з вадами серця.

З 1 по 30 квітня в Україні проходитиме благодійний збір коштів для дітей з вадами серця під гаслом “Дитяче серденько, живи!” Мета – придбання кардіологічного медичного обладнання для дитячих лікарень кожної області України.

Важко оцінити повний масштаб проблеми дитячої кардіології, але в обласних лікарнях критично бракує медичного обладнання для ранньої діагностики та лікування хвороб серця у дітей. Серце не може чекати, його потрібно рятувати!

У період проведення акції об’єднуються тисячі небайдужих Українців, абсолютно різного віку, статусу та життєвої позиції, щоб зробити свій внесок у краще майбутнє дітей та власними зусиллями забезпечити дитячі лікарні новим медичним обладнанням.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *