Важливі рішення прийняті черговою сесією міської ради

27 березня відбулося пленарне засідання чергової сорок сьомої сесії Лебединської міської ради сьомого скликання. Під час роботи депутатським корпусом було розглянуто та прийнято багато важливих рішень.

До відома депутатів була доведена інформація про виконання у 2018 році заходів Міської цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2014-2018 роки. Заступник міського голови Олександр Білокобильський поінформував присутніх, що протягом року у рамках реалізації програми на озері Лебединському протягом купального сезону функціонував рятувальний пост, на утримання якого використано коштів у сумі 13 тис. 194 грн. А також на спільне фінансування Сумської міської рятувально-водолазної служби використано коштів 15,1 тис. грн. На експлуатаційно-технічне обслуговування апаратури та інших технічних засобів оповіщення і зв’язку цивільного захисту – 24,043 тис. грн. На поповнення міського матеріального резерву використано 9 975 грн., що дало можливість придбати 300 літрів бензину. Також депутатським корпусом було прийнято Міську цільову програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2019-2021 роки.

Крім цього, депутати розглянули блок земельних питань. Було розглянуто під час сесії і проект рішення про делегування Лебединського міського голови як представника Лебединської міської ради у госпітальній раді Сумського госпітального округу. Після обговорення проекту рішення депутати затвердили кандидатуру міського голови Олександра Бакликова як представника Лебединської міської ради у госпітальній раді Сумського госпітального округу.

Також депутатами були погоджені зміни до Комплексної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства, енергозбереження та охорони навколишнього природного середовища м. Лебедина на 2019 рік, Програми економічного і соціального розвитку міста Лебедина на 2019 рік та наступні 2020-2021 програмні роки та відповідні зміни до міського бюджету.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *