Дорогі лебединці! Шановні земляки!

Нарешті сьогодні завершився підрахунок голосів по нашому 162 окрузі на виборах Президента України та, майже, завершився в межах держави.

Хочу подякувати тим жителям Лебединщини, хто прийшов на виборчі дільниці і проголосував за того кандидата, кому він готовий довірити свою долю, долю своїх дітей та країни на наступні 5 років. Дякую вам за небайдужість! Дякую за те, що не пошкодувавши часу, виконали свій громадянський обов`язок. Сподіваюсь ви не будете шкодувати й про свій вибір.

Особлива подяка членам виборчих комісій, спостерігачам, працівникам поліції та всім причетним до проведення виборів. Саме завдяки вам вибори пройшли чесно, прозоро та без особливих порушень чи фальсифікацій. Це найголовніше. А хто і за кого голосував – то вже другорядне і відповідальність кожного виборця.

Набагато гірше, коли ті, хто всіх лають, критикують (з розумним виглядом) – просиділи вдома. Саме байдужість до всього (окрім себе) і породжує всі негаразди, як у сім`ї так і в державі. А потім знову будуть всіх лаяти та критикувати.

Вибір зроблено. Попереду нас чекає другий тур 21 квітня 2019 року. Переконаний, що й він пройде чітко, організовано, чесно і прозоро. Попереджаю, що і у другому турі не допустимо фальсифікацій чи спотворення  вибору громадян.

З повагою, міський голова м.Лебедина Олександр Бакликов.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *