Духовне відродження суб’єктів пробації

20 березня з метою духовного збагачення осіб, які перебувають на обліку за скоєння кримінальних правопорушень,  працівниками Лебединського районного сектору філії Державної  установи «Центр пробації» в Сумській області  для суб’єктів пробації, було організовано та проведено зустріч з Місіонерським товариством «Суми – Духовне відродження».

Подібні зустрічі вже стали традиційними, під час, яких  директор товариства Сергій Овчаренко надає настанови суб’єктам пробації  та розповідає цікаві повчальні історії з Євангеліє, які дають можливість   присутнім замислитися над власним життям, переосмислити деякі життєві моменти, збагнути істину. Дана зустріч пройшла у формі дискусії, суб’єкти пробації задавали питання пастору, на кожне з яких у Сергія Овчаренка була змістовна відповідь підкріплена цікавою історією. Не обійшлася зустріч без невеличкої концертної програми та частуванням солодощами.

«Проведення заходу даного формату сприяє  перевихованню суб’єктів пробації, змушує керуватися у своїй поведінці моральними нормами та цінностями, виховує повагу до оточуючих, любов до ближніх, толерантність і милосердя. Сподіваюся, що подібні зустрічі допоможуть суб’єктам пробації, які помилися в житті, зробити для себе певні висновки і в подальшому дотримуватися етичних норм у щоденному житті, та більше не помилятися» – подякував на завершення начальник уповноваженого органу з питань пробації Анатолій Глух.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *