Не будемо байдужими!

Ми живемо у часи буму благодійності, коли модно не просто пишатися своїм багатством, а спрямовувати його на добрі справи. Від маленьких ініціатив до глобальних проектів – всюди можна прикласти руку, допомогти змінити світ на краще. У нашому місті є дійсно небайдужі люди, люди з «великим» серцем, які мають змогу реалізовувати всі ці ідеї. Завдяки тісній співпраці Лебединського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з Лебединським педагогічним коледжем імені А.С.Макаренка стало можливим допомогти сім’ям, які того потребують.

Майже три тижні студенти та викладачі Лебединського педагогічного коледжу імені А.С.Макаренка за підтримки студентського профкому коледжу знаходили, купували та приносили одяг для дітей, різноманітну канцелярію, продукти харчування та розвиваючі ігри. Усі зібрані речі були доставлені до сімей міністром соціальної політики студентської держави «ОЛЕАНДА» Юлією Бабак, активістами Лесею Родак та Наталією Липкою разом із фахівцем з соціальної роботи Лебединського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталією Гаврилюк.

Ми дякуємо всім, хто долучився до акції. Закликаємо всіх небайдужих подарувати частинку свого добра та теплоти, адже кожен милосердний вчинок робить нас кращими!

Матеріал надано Лебединським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *