Найважча дорога завжди веде до вершини

Відомий український письменник Григір Тютюнник зауважував: «Талант – то крапля здібностей і море праці». Непросто жити з унікальним даром, даним людині Богом чи успадкованим від батьків. Тим більше – працювати над тим, аби талант цей розвинути, відшліфувати, уміло застосувати…

Учениця Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Мартиненко Каріна обрала непростий шлях за внутрішнім бажанням зробити більше, ніж того вимагає шкільна програма. Адже участь в олімпіадах – це щоденна робота на уроках і після них, у школі і вдома, з досвідченими вчителями і самостійно. Та цілеспрямованість, прагнення досягти омріяної мети, працездатність і працелюбність допомагають дівчині йти до поставленої мети. Каріна належить до тих учнів, для яких пошук істини і тяга до досконалості є щоденним завданням. Школярка є активним учасником та переможцем І, ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових дисциплін, у 2018 році – учасником ІV етапу з російської мови та літератури.  В учнівському портфоліо учениці є дипломи й сертифікати багатьох інших конкурсів Всеукраїнського та Міжнародного рівнів.

Діти – це майбутнє будь-якої нації, будь-якої держави, адже саме з них починається усе на світі. Приємно усвідомлювати, що рідна серцю Лебединська земля повниться молодими обдаруваннями. Це майбутнє нашої країни, її надія, її гордість.

20 лютого 2019 року відбулося урочисте вручення стипендій голови Сумської обласної державної адміністрації 45 обдарованим учням – відмінникам навчання, переможцям олімпіад, турнірів, конкурсів, спортивних змагань, активістам учнівського самоврядування.

Очільник Сумщини, Микола Клочко, подякував учням, батькам та педагогам за небайдужість, за постійну роботу над собою, за співпрацю, розуміння та підтримку: «Саме те, що ви можете приймати усвідомлені рішення та досягати успіхів, цілеспрямовано працюєте є запорукою майбутнього України». Серед нагороджених – Каріна Мартиненко! Приємним є і той факт, що саме Каріні була надана почесна місія  висловитися від імені стипендіатів.

Щиро вітаємо тебе, Каріно, і бажаємо міцного здоров’я, подальших успіхів, знайти себе в житті, щоб обраний шлях був радісним і світлим! Нехай здійснюються твої заповітні мрії!

Відділ освіти.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *