Підсумки роботи реєстраційного відділу протягом 2018 року

Сьогодні під час апаратної наради, проведеної міським головою Олександром Бакликовим, її учасниками було розглянуто питання про підсумки роботи реєстраційного відділу виконавчого комітету Лебединської міської ради за 2018 рік. Начальник реєстраційного відділу Олег Філоненко проінформував присутніх, що відділом протягом періоду з 01.01.2018 по 01.01.2019 проведена наступна робота.

У сфері державної реєстрації речових прав: зареєстровано речових прав на нерухоме майно – 3049, зареєстровано інших речових прав (в т.ч. право оренди) – 3584, зареєстровано внесення змін до записів про державну реєстрацію – 1004, проведено скасувань державної реєстрації – 63, реєстрація знищення об’єкта нерухомого майна – 3, взято на облік безхазяйного майна – 5, відмовлено в проведенні державної реєстрації прав – 18, надано інформації з Державного реєстру речових прав – 95.

За надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно громадянами та юридичними особами сплачено адміністративного збору на загальну суму у розмірі 692510,00 гривень. За надання інформації з Державного реєстру речових прав сплачено 3800 гривень.

У сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців було проведено 610 реєстраційних дій стосовно юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (реєстрація змін до відомостей про фізичну особу-підприємця: зміна прізвища, адреси місця проживання, виду економічної діяльності, реєстрація змін до установчих документів юридичних осіб, зміна керівника, зміна виду економічної діяльності, зміна місцезнаходження юридичної особи, зміна кінцевого бенефіціарного власника, зміна додаткової інформації). За звітний період видано 183 витяги з ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Зареєстровано по місту 140 фізичних осіб-підприємців, по району – 36. Припинили свою діяльність по місту 141 фізична особа-підприємець, по району – 40. Зареєстровано та взято на облік з інших областей 3 юридичні особи та передано 3. Зареєстровано 10 юридичних осіб, з них по місту – 5, по району – 5. Припинено діяльність 10 юридичних осіб, з них по місту – 4, по району – 6.

За надання адміністративних послуг у сфері реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців сплачено адміністративного збору на загальну суму 37640,00 гривень. За надання інформації з ЄДР юридичних осіб та ФОП (витяги) сплачено 16470 гривень.

У сфері реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання чи перебування осіб за звітний період проведено 3503 реєстраційних дії, з них: реєстрація місця проживання – 1662 осіб, зняття з реєстрації місця проживання – 1841 осіб. Надано відповідей на запити судів та органів державної влади – 253, видано довідок громадянам про склад сім’ї – 2731, видано спадкоємцям довідок для вступу в права на спадщину – 232. Опрацьовано та занесено до реєстру 330 повідомлень про зняття з реєстрації місця проживання громадян з інших регіонів. Направлено повідомлень про зняття з реєстрації місця проживання до інших регіонів – 85.

За період роботи відділу з 01.01.2018 по 01.01.2019 скарг на дії державних реєстраторів у сфері державної реєстрації прав, реєстрації бізнесу та міграції населення не надходило.

Наступним учасники апаратної наради заслухали інформацію про роботу зі зверненнями громадян до комунального підприємства «Лебединське будинкоуправління мікрорайону «Черемушки» за 2018 рік. За словами начальника комунального підприємства Сергія Самошина, за 2018 рік від мешканців мікрорайону «Черемушки» надійшло 10 письмових заяв, в т.ч. 1 колективна заявка та 1 скарга. 6 звернень надійшло стосовно протікання покрівель. Щодо цих звернень був проведений поточний ремонт дахів над квартирами тих, хто звернувся. 1 звернення надійшло від мешканця будинку по вул.Гастелло 175 щодо поточного ремонту системи водопостачання та водовідведення. Заявка виконана у повному обсязі.

Також на підприємстві ведеться «Книга щоденних заявок». До книги протягом 2018 року від мешканців мікрорайону «Черемушки» надійшло близько 250 заявок. Більшість пов’язані з освітленням місць загального користування, ремонтом систем водовідведення, водопостачання та заміною ливневих труб.

На прийомі у начальника КП «Лебединське будинкоуправління мікрорайону «Черемушки» було близько 53 осіб. Більшість питань пов’язані з вирішенням проблем поточних ремонтів під’їздів, заміною ливневих труб, заміною стояків водопостачання,поточних ремонтів покрівель. Усі звернення були прийняті, розглянуті та по можливості виконані.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *