Успішний старт знавців історії

Як зазначено на сайті Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, для талановитої молоді Сумської області 11 січня 2019 року офіційно розпочався ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових дисциплін. Урочисте відкриття відбулося на базі комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

Привітав учасників олімпіади з історії, які в цьому році дають старт предметним інтелектуальним змаганням, заступник директора Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Павло Роженко, зазначивши, що це одна із захоплюючих та найцінніших наук. Він висловив вдячність учням за непідробне зацікавлення минулим та сучасністю свого народу, педагогам – за невтомну працю та відданість обраному вектору професійної діяльності, керівникам органів управління освітою – за співпрацю та підтримку талановитої молоді.

Творче натхнення подарували присутнім вихованці комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Приємно відзначити, що серед команд області, які показали 100% результат у минулому навчальному році відзначено команду нашого міста. І цього року команда учнів Лебедина у складі Пелиповича Андрія (ЗОШ №4), Орєхова Станіслава (ЗОШ №3), Демиденко Тетяни (ЗОШ №3) вибороли 100% результат, отримавши 3 призових місця. Вітаємо учнів та їх наставників – Федірко І.О., Таран С.М., Шиян О.М. та зичимо прихильності її величності фортуни і яскравих результатів!

Відділ освіти.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *