VI Кубок України з карате JSKA “Кубок Співдружності 2018”

Яскраво завершили календарний 2018 рік спортсмени СК “Будо Спорт”. Вихідними у місті Києві проходив VI Кубок України з карате JSKA “Кубок Співдружності 2018”. Оскільки торік наша команда виборола перемогу у загальнокомандному заліку, то на цьому турнірі пріоритет був найвищого рівня, а саме, повторити результат минулого року і знову перемогти у медальному заліку.

У запеклій боротьбі на татамі спортсмени віком від 8 років і 20 років змагались в індивідуальних та командних видах змагань. Ката та куміте, особисті та командні розділи, боротьба тривала кожне коло категорій. У складі збірної команди під керівництвом тренера Віталія Сахнюка яскраво відзначились юні лебединці. Так, Колесніченко Кіріл виборов три золоті медалі у різних індивідуальних та командних розділах змагань. Також медалі найвищого гатунку вибороли Кривокоритов Павло (1 золото, 1 срібло), Курас Дмитро (1 золото, 1 срібло), Деревянченко Роман, Борисенко Анастасія (1 золото, 1 срібло), Покутня Тетяна. Срібло у своїй категорії виборола Кучеренко Анастасія, бронзу – Фрунт Нікіта.  Загальнокомандний результат СК “Будо Спорт” – 18 золотих, 4 срібних і 6 бронзових медалей! Блискучий результат, що дозволив випередити найближчих переслідувачів на 8 медалей та знову отримати перше загальнокомандне місце Кубку України з карате JSKA.  Друге місто посіла збірна команда Серверодонецьку, треті – міста Києва.

Вітаємо наших переможців та призерів! Блискучий результат та блискуче завершення календарного року! Попереду друга половина сезону і ми бажаємо нашим спортсменам нових яскравих перемог!

Відділ молоді та спорту.
Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *