Відкритий Кубок Європейських чемпіонів

Днями збірна команда України з карате WUKF повернулась з X Відкритого Кубку Європейських чемпіонів, який пройшов у Румунії, у місті Клуж Напока. Традиційно в грудні цей турнір збирає кращих спортсменів збірних команд. Ось і цьогоріч турнір зібрав 1450 представників з 18 країн світу. Грандіозність та масштабність змагань перевершувала усі очікування, адже при такому великому і потужному представництві спортсменів, змагання тривали на 10 татамі. Запекла боротьба на татамі, емоції тренерів та вболівальників, усе поєдналось у одне яскраве спортивне видовище – Кубок Європейських чемпіонів з карате WUKF.

Слід відзначити, що серед спортсменів, які представляли Україну були і юні лебединці – спортсмени СК “Будо Спорт” під керівництвом тренера Віталія Сахнюка. Особливо приємно, що саме наша юна спортсменка зробила вагомий внесок у загальнокомандний результат збірної України. Так, бронзову медаль в командному куміте виборола Ганна Ільченко!

Також слід відзначити Анастасію Метенко, Анастасію Борисенко, а також Олександра Машина і Владислава Калюжного, які у своїх категоріях, у найзапеклішій боротьбі, зупинились за крок до п’єдесталу, поступившись лише господарям турніру та посівши 4 та 5 місця. Тож, вітаємо юних спортсменів, пишаємося нашою талановитою молоддю та бажаємо нових гучних і яскравих перемог. Перемог, які піднімають прапор України на просторах світу!

Інформація надана відділом молоді та спорту.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *