Зустріч з представниками Лебединської ТО УТОГ

Милосердя, чуйність, співчуття споконвіку були характерною рисою українського народу. Тому відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю – справедлива шана суспільства та нагадування усім про обов’язок перед тими, хто потребує захисту та підтримки у цей непростий час. Люди з особливими потребами – це окремі життя, окремі людські надії на те, що все буде добре.

Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю міський голова Олександр Бакликов зустрівся з представниками Лебединської територіальної організації УТОГ щоб під час дружньої розмови з’ясувати, обговорити питання, які турбують членів організації та окреслити плани подальших дій.

Відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю спрямовано на привернення уваги до проблем цієї категорії суспільства, захист їх гідності, прав та благополуччя. В Україні проведення цього дня встановлене Указом Президента, починаючи з 1993 року. Звичайно, цей день не можна називати святковим, проте він підкреслює необхідність досягнення забезпечення рівних прав людей з інвалідністю і їх участі у житті суспільства. Міжнародний день людей з інвалідністю – день підведення підсумків зробленого для цієї категорії громадян, аналізу фактичного становища людей з особливими потребами в суспільстві і визначення планів щодо поліпшення їх життєвого рівня.

 

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *