Схилімо голови в скорботі…

22 листопада з нагоди Дня пам’яті жертв Голодомору, працівниками Лебединського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області спільно з працівниками Лебединського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з метою формування загальнолюдських цінностей, розвитку історичної пам’яті поколінь, виховання поваги до історичного минулого, патріотичного виховання для суб’єктів пробації, які перебувають на обліку за вчинення кримінальних правопорушень був проведений захід з символічною назвою «Схилімо голови в скорботі…»

Під час зустрічі завідуюча відділом обслуговування Лебединської  районної центральної бібліотеки Любов Авруцька продемонструвала присутнім виставку присвячену пам’яті жертв Голодомору. Учасники заходу обговорили історичні факти про страшні муки українського народу у 1932-1933 роки, а також переглянули книги присвячені даній тематиці.

«Якими словами можна описати Україну того періоду, яка поклала в землю мільйони своїх людей. Голодомор став для України національною трагедією», – зауважила директор Лебединського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Кисла.

«Ще довго-довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив земне життя у пекельних муках. Тож давайте схилимо голови в скорботі, та в день пам’яті запалимо свічки, щоб пом’янути тих, життя яких забрали ті страшні часи Голодомору» – підсумував  зустріч начальник уповноваженого органу з питань пробації Анатолій Глух.

Лебединський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *