Студентський бал 2018!

22 листопада у стінах міського центру культури і дозвілля відбулася така очікувана молоддю міста подія як Студентський бал, приурочена Міжнародному Дню студента, який святкувався минулої суботи. Чарівні дами у вишуканих сукнях і галантні, стильні джентльмени демонстрували свої хореографічні здібності під час виконання традиційно бальних полонезу, вальсу, польки та мазурки.

Учасниками балу стала студентська молодь навчальних закладів міста – Лебединського педагогічного коледжу ім. А.С.Макаренка, Лебединського медичного училища ім. професора М.І. Сітенка, ВПУ лісового господарства та шкільна молодь ЗОШ №1, ЗОШ № 3, ЗОШ № 5, ЗОШ № 6 та СШ № 7. Традиційно це активісти студентського самоврядування, учасники Всеукраїнських та обласних конкурсів, відмінники навчання.

Привітав студентів та майбутніх студентів зі святом міський голова Олександр Бакликов, побажавши міцного здоров’я, успіхів у навчанні, завжди ставити перед собою цілі та досягати їх. А також міський голова акцентував увагу молоді на тому, що саме під час навчального процесу у них є чудова нагода ввібрати у себе знання, досвід, яким діляться з ними викладачі, а це є справжнім інтелектуальним скарбом.

Традиційно, за особливі досягнення в навчанні, спорті та активну участь у громадському житті своїх навчальних закладів, Олександр Миколайович вручив найактивнішим та найуспішнішим студентам та школярам грамоти і подарунки.

Тимчасово виконуюча обов’язки начальника відділу освіти Тетяна Гримайло звернулася зі словами вітання до молоді, побажавши успіхів, наснаги, енергії для творчості, активної життєвої позиції та усього найкращого.

Протягом вечора у святково вбраному залі міського центру культури і дозвілля лунали чарівні звуки музики, а студентство та школярі мали нагоду продемонструвати свої хореографічні таланти. Справжній фурор викликав майстер-клас від головного розпорядника балу – хореографа Івана Лисенка. За кілька хвилин усі бажаючі мали нагоду вивчити декілька танцювальних па французького вальсу та пристрасного танго.

Кожен навчальний заклад підготував своє танцювальне бачення студентського балу, яскраве та неординарне, адже в цьому дійстві гармонійно поєдналися традиційна класика та сучасність.

Привітали студентську та шкільну молодь міста і керівники навчальних закладів – директор Лебединського медичного училища ім. проф. М.І. Сітенка Олександр Удодік, виконуюча обов’язки директора Лебединського педагогічного коледжу ім. А.С. Макаренка Любов Білокобильська, директор ВПУ лісового господарства Анатолій Троян. У своїх вітаннях вони відзначили, що такий захід є гарною традицією та однією із найяскравіших сторінок студентського життя.

А організатори заходу висловлюють щиру вдячність за допомогу спонсорам – депутату міської ради Олександру Андреєву та Лебединському міському осередку Радикальної Партії Олега Ляшка.

Більше фото у альбомі “Студентський бал – 2018”

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *