Привітали працівників соціальної сфери міста

У першу неділю листопада вся країна відзначає День працівника соціальної сфери. Це свято людей, які щодня вирішують проблеми людей, які опинилися у складних життєвих ситуаціях. Пенсіонери, люди з обмеженими можливостями, діти-сироти, діти з «проблемних сімей», діти вулиці, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, безробітні громадяни – далеко не повний перелік тих, кому допомагають працівники соціальної сфери, вчасно підтримуючи і словом, і ділом.

2 листопада у міському центрі культури і дозвілля відбулися урочистості з нагоди свята. Міський голова Олександр Бакликов, вітаючи працівників та ветеранів праці соціальної сфери, відзначив важливість роботи соціальних служб, які покликані допомагати людям у різних життєвих ситуаціях, висловив слова вдячності за їхню щоденну роботу, за підтримку, терпіння, милосердя, з яким вони ставляться до тих, хто цього потребує.

Також Олександр Миколайович за активне впровадження реформи соціального захисту, вагомий особистий внесок у справу поліпшення добробуту населення, сумлінне виконання професійних обов’язків нагородив почесною грамотою Сумської обласної ради начальника управління праці та соціального захисту населення Валентину Губську, грамотою Сумської обласної ради – заступника начальника управління праці та соціального захисту населення Світлану Петрову, подякою Сумської обласної ради – заступника начальника управління праці та соціального захисту населення Ніну Гончарову.

Почесними грамотами міського голови відзначили Віталія Гайдука – головного спеціаліста відділу персоніфікованого обліку управління праці та соціального захисту населення, Ларису Зелену – заступника начальника відділу грошових виплат і компенсацій управління праці та соціального захисту населення, Наталію Овчаренко – головного спеціаліста відділу грошових виплат і компенсацій управління праці та соціального захисту населення, Вікторію Шелест – головного спеціаліста відділу грошових виплат і компенсацій управління праці та соціального захисту населення.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Валентина Губська побажала колегам творчого натхнення, здійснення усіх задумів і мрій, наголосивши на тому, що забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у складну життєву ситуацію, соціальні працівники роблять вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.

Привітав колег з наступаючим святом і директор міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Сергій Яхван, побажавши міцного здоров’я, наснаги, здійснення усіх побажань.

Талановитим виконанням музичних композицій привітали працівників соціальної сфери міста солісти та вокальні ансамблі міського центру культури та дозвілля – Світлана Циханська, Світлана Попельнух, Ольга Пащенко, Тетяна та Юрій Бондар, Сергій Антонченко, Людмила Орел, Олена Червяк, дитячий вокальний ансамбль «Феєрія» (кер. О. Червяк). Емоційно, яскраво, талановито виступили вихованці хореографічного колективу «Royal dance» (кер. І. Лисенко) та хореографічного колективу «Фреш» (кер. О. Єршова), продемонструвавши високий рівень технічної майстерності та артистичний талант.

Більше фото у альбомі “День працівника соціальної сфери”

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *