Інформуємо стосовно купівлі дров для опалення

Із настанням холодів, а відповідно, і початком опалювального сезону до виконавчого комітету Лебединської міської ради звертається все більше мешканців міста Лебедина з питанням купівлі дров для опалення. З цього питання інформуємо про наступне.

Громадяни, які бажають купити лісопродукцію (дрова) в Державному підприємстві «Лебединське лісове господарство», мають звернутися до управління економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лебединської міської ради за адресою м. Лебедин, вул. Пушкіна, 2 для отримання відповідного наряду на відпуск лісопродукції. Відповідно до рекомендацій ДП «Лебединський лісгосп», в одному наряді за однією адресою можна виписати не більше восьми складометрів.

Після отримання наряду на відпуск дров покупцю необхідно звернутися безпосередньо до ДП «Лебединський лісгосп» за адресою, м. Лебедин, вул. 19 Серпня, 2, де працівники лісгоспу повідомлять про можливі місця відпуску дров, їх ціну та випишуть наряд на відповідне лісництво. Після цього відповідальна особа лісництва виписує накладну та рахунок для оплати. Навантаження та транспортування лісопродукції здійснюється за рахунок покупця.

Як повідомили працівники ДП «Лебединський лісгосп», у зв’язку із проведенням інвентаризації до 15.11.2018 року припинено відпуск лісопродукції, а тому виписка нарядів на відпуск дров управлінням економічного розвитку і торгівлі не проводиться.

Станом на сьогодні підпорядковані установи та підприємства виконавчого комітету Лебединської міської ради також мають потребу в заготівлі лісопродукції, так, наприклад, відділом освіти виконавчого комітету Лебединської міської ради за період з вересня по жовтень 2018 року заготовлено 230,4 кб. м., укладено договір ще на 61,44 куб. м.; комунальним підприємством «Лебединтеплоенерго» заготовлено 167 куб .м. (04.09.2018), підприємство на 100 % не забезпечено, комунальним підприємством «Водоканал виконавчого комітету Лебединської міської ради» заготовлено 61,44 куб. м., потреба складає 24 куб. м. Але обсяги заготівлі дров Лебединською міською радою ніяк не впливають на відпуск дров для громадян міста.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *