Зустріч із майбутніми соціальними працівниками

22 жовтня з метою налагодження тісної співпраці у напрямку організації волонтерської діяльності працівниками Лебединського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області було організовано та проведено захід з викладачами та студентами КЗ СОР «Лебединський педагогічний коледж ім. А.С. Макаренка» на тему: «Крок у майбутнє».

Зустріч розпочали розмовою про важливість впровадження пробації в Україні, коротко торкнулися напрямків роботи уповноваженого органу з питань пробації, його функцій та завдань. Обговорили особливості роботи сектору, а також відповідальність працівників цієї галузі.

Особливу увагу приділили питанню організації волонтерської діяльності. З учасниками зустрічі були обговорені питання співпраці студентів та викладачів педагогічного коледжу та органу пробації при проведенні соціально – виховної роботи із особами, засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.

Проведення заходу у такому форматі дає змогу студентам навчального закладу усвідомити важливість та необхідність їхньої професії, спонукає до активного та плідного навчання. На завершення зустрічі начальник уповноваженого органу з питань пробації Анатолій Глух побажав студентам педагогічного коледжу успіхів у навчанні, творчих злетів, певних перемог та значних здобутків у житті, якими пишатимуться їхні батьки, навчальний заклад та, найголовніше, вони самі!

Лебединський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації».

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *