Учасники колективу «Royal Dance» поповнили скарбничку своїх перемог

Представники хореографічного колективу «Royal Dance» Лебединського міського центру культури і дозвілля (керівник Іван Лисенко) поповнили скарбничку своїх перемог іще однією важливою відзнакою. 19 жовтня у Сумському обласному театрі для дітей та юнацтва відбувся регіональний етап Всеукраїнського фестивалю творчості осіб з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя». Цей захід став яскравим нагадуванням про безмежні можливості людини. Фестиваль був спрямований на підтримку розвитку соціальної адаптації та реабілітації осіб з особливими потребами. І вкотре довів, що людей, які мають особливу, незламну силу волі і силу духу, не можуть зупинити ніякі життєві бурі. Незважаючи на безліч проблем, вони знаходять у собі мужність виявити свій талант через мистецтво.

На цьому чудовому фестивалі місто Лебедин представляв танцювальний дует Дмитра Голуба та Аліни Кірєєвої – переможців Всеукраїнських змагань «Тріумф – 2017» (м. Харків), вихованців уславленого у нашому місті і далеко за його межами  хореографічного колективу «Royal Dance» Лебединського міського центру культури і дозвілля (керівник Іван Лисенко).

Наші юні земляки стали кращими у номінації «Хореографічний жанр», були нагородженими дипломами та цінними подарунками і будуть представляти нашу рідну Сумську область у Всеукраїнському фестивалі творчості осіб з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя», який включає проведення гала-концерту та виставки творів мистецтв у місті Київ.

Відділ культури та туризму.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *