Формування активної життєвої позиції осіб з особливими потребами

Сьогодні у стінах Лебединської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості відбувся профконсультаційний захід для людей з особливими потребами на тему «Формування активної життєвої позиції осіб з особливими потребами».

Під час засідання учасники заходу – безробітні, які перебувають на обліку у Лебединській міськрайонній філії Сумського обласного центру зайнятості та члени громадської організації «Лебединська міська організація інвалідів» мали змогу поставити питання, які їх турбують безпосередньо заступнику міського голови Олені Кірєєвій, начальнику управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Лебединської міської ради Валентині Губській, заступникам начальника управління – Ніні Гончаровій та Світлані Петровій, начальнику відділу активної підтримки безробітних Лебединської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості Людмилі Бойко, а також головному лікарю КУ «Лебединська центральна районна лікарня ім. лікаря К.О. Зільберника» Владиславу Шепілю та депутату Лебединської міської ради Дмитру Коваленку.

Зі вступним словом до присутніх звернулася заступник міського голови Олена Кірєєва, яка підкреслила важливість активної взаємодії та діалогу з людьми з особливими потребами, коли кожен, хто стикається з життєвими труднощами має бути почутий і підтриманий.

Під час засідання піднімалися питання змін у нарахуванні житлових субсидій, виділення матеріальної допомоги на лікування, забезпечення мешканців міста усіма необхідними ліками. Кожен учасник заходу отримав вичерпні відповіді на озвучені питання.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *