Навчання членів тендерного комітету

Зважаючи на постійне реформування законодавства у сфері державних/публічних закупівель та майже щомісячне внесення змін до нього, запрошуємо Вас підвищити свій професійний рівень, знання, теоретичний та практичний досвід з питань проведення тендерів (торгів). Відповідно до статті 11 Закону України «Про публічні закупівлі» голова тендерного комітету організовує роботу комітету і несе персональну відповідальність за виконання покладених на комітет функцій. Також потрібно пам’ятати, що порушення законодавства про здійснення закупівлі товарів, робіт і послуг за публічні кошти тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб від семисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (Кодексу України про адміністративні правопорушення ст. 164-14).

Тож маючи зацікавленість в недопущенні правопорушень у сфері здійснення публічних закупівель запрошуємо членів тендерного комітету Вашої організації пройти курси навчання/підвищення кваліфікації з питань здійснення публічних закупівель за програмою: «Публічні закупівлі: від теорії до практики». Після закінчення навчання слухачі отримають Сертифікат. Лекції та практичні заняття проводять фахівці-експерти з державних (публічних) закупівель, які мають практичний досвід роб оти у сфері державних та публічних закупівель.

Вартість навчання одного представника від організації становить — 1100,00 грн. Дистанційна форма навчання (без відриву від місця роботи, за допомогою мережі інтернет) – 800,00 грн. При навчанні від 3-х осіб і при повторному у нас навчанні – знижка 10%.

Вартість підвищення кваліфікації одного представника від організації — 700,00 грн. Дистанційна форма підвищення кваліфікації 500,00 грн. МОЖЛИВІСТЬ ВІДСРОЧКИ ПЛАТЕЖУ!

Найближче навчання/підвищення кваліфікації:

м. Суми – 11-12 жовтня, м. Тернопіль – 25-26 жовтня,

м. Київ 15-16 листопада – Семінар (лектори Левченко Д., Артеменок К.

– інша вартість!)

м. Енергодар – 22-23 жовтня, м. Запоріжжя – 22-23 жовтня,

м. Краматорськ – 10-11 жовтня, м. Харків – 11-12 жовтня,

м. Львів – 04-05 жовтня, м. Херсон – 08-09 жовтня,

м. Дніпро – 05 жовтня, м. Київ -11-12 жовтня,

м. Одеса-11-12 жовтня, м. Чернігів – 22-23жовтня,

м. Рівне – 15-16 жовтня, м. Ужгород – 18-19 жовтня,

м. Вінниця – 15-16 жовтня, м. Житомир -11-12 жовтня

Заняття проводяться ЩОМІСЯЧНО (* – відповідно до формування груп). Можливе навчання у інших містах України (Тернопіль, Львів, Вінниця, Чернігів, Хмельницький, Черкаси, Кропивницький, Дніпро, Кривий Ріг, Запоріжжя, Краматорськ, Сєвєродонецьк, Маріуполь та інші) та на території Замовника! Дистанційне навчання проводиться у будь-який зручний для Вас час!

А також проведення всіх процедур торгів «Під Ключ»! (переговорна процедура, відкриті торги, допорогові закупівлі).

Якщо Ви хочете пройти у нас навчання, Вам потрібно заповнити Реєстраційну форму на проходження навчання (наступна сторінка). Реєстраційні форми на проходження навчання приймаються на e-mail: zakupivli_konsalt@ukr.net, zzzakupivli@gmail.com.

З усіх питань щодо проходження навчання звертайтеся за номерами телефонів: (067) 553 96 25, (099) 186 71 50 – Марина Семенівна.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *