Призовники міста відправилися для проходження строкової служби

Зранку 8 жовтня 5 призовників з Лебединщини – 2 мешканці району та 3 мешканці міста відправилися для проходження строкової служби в армії. Це хлопці віком від 20 до 27 років. Після служби у навчальних центрах вони поповнять лави Збройних сил України.

Нагадуємо, що згідно Указу Президента України від 24 вересня 2014 року №744 ЗАБОРОНЕНО залучення військовослужбовців строкової військової служби до виконання бойових завдань в операції об’єднаних сил в Донецькій та Луганській областях.

Проходження військової служби дає можливість розширити спектр вмінь, знань та навичок, сформувати такі якості, як почуття товариства, взаємодопомоги, толерантності. Період строкової служби дозволить знайти нових бойових, а тому надійних друзів, перевірити себе на міцність. При бажанні призовник через 3 місяці строкової служби може укласти контракт. Крім того, армія надає можливість безкоштовного навчання у військових коледжах або вищих військових навчальних закладах. Громадяни, які відслужили строкову службу, мають переваги при прийнятті на роботу в охоронні агентства, правоохоронні органи (або будь-які інші силові відомства).

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *