Освітян міста привітали з професійним святом

Чудової осінньої пори вся країна відзначає День працівників освіти. Професія педагога поєднує у собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість водночас.

Сьогодні у актовій залі Лебединського медичного училища ім. проф. М.І. Сітенка неперевершеною, захоплюючою концертною програмою освітян міста привітали з наступаючим святом.

З теплими словами вітання і найщиріших побажань звернулася до педагогів тимчасово виконуюча обов’язки міського голови Оксана Древаль, відзначивши, що професія вчителя складна і відповідальна, але працівники освіти міста – справжні майстри своєї справи, які вкладають частинку власної душі у кожного вихованця, надихають та мотивують поринути у світ науки.

Також Оксана Анатоліївна за високий професіоналізм, відповідальність, наполегливість у роботі, високий рівень професійної майстерності, вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання учнів, постійний творчий пошук нових форм і методів навчання відзначила грамотами міського голови Наталію Миколаївну Іващенко, вчителя початкових класів Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3, Тетяну Іванівну Максименко, вчителя початкових класів Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 та Ольгу Іванівну Осьмачко, вихователя дошкільного навчального закладу «Калинка».

Слова вітань також звучали і від начальника міського відділу освіти Володимира Доценка та голови міської профспілкової організації педагогічних працівників Світлани Таран.

Приємні враження та позитивні емоції освітяни міста отримали від неперевершеної концертної програми, насиченої чудовими хореографічними номерами, талановитим виконанням музичних композицій, яку підготували колектив та вихованці Лебединського центру позашкільної освіти та солісти міського центру культури і дозвілля.

Більше фото у альбомі “Концерт до Дня працівників освіти-2018

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *