Дорогі, шановні працівники освіти міста!

Щороку, разом із золотом осені, приходить свято – День працівників освіти. І кожен з нас згадує своїх Вчителів – тих, хто долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими та професійними перемогами. Труд вчителя у школі чи викладача вищого навчального закладу, працівника у дошкільній чи позашкільній установі – справа надвідповідальна. Вчитель — не просто професія. Це покликання душі, вічний пошук істини та самовідданість.

Дорогі педагоги, напередодні Вашого професійного свята дозвольте висловити Вам найтепліші та найщиріші привітання з цієї нагоди!

Освітяни здавна були і залишаються основними фігурами формування громадянського суспільства, виховання справжнього патріота рідної держави. У наш  непростий час на плечі працівників освіти лягає відповідальність виховання молодого покоління українців – майбутнього нашої Батьківщини. Від кожного з Вас залежить яким буде світ завтра, якою буде наша Україна.

Шановні освітяни, дозвольте висловити Вам слова щирої вдячності за Вашу натхненну працю, за Ваше вміння долати життєві труднощі, за Ваше невичерпне терпіння! Ви – справжні майстри своєї справи, які вкладають частинку душі в учнів. Своєю любов’ю до знань і всебічного розвитку ви робите працьовитими своїх учнів.

Від щирого серця дозвольте побажати Вам міцного здоров’я, миру і добробуту у Ваших сім’ях, натхнення та віри у щасливий завтрашній день. Нехай щирі слова подяки звучать для Вас не тільки у свята, а й щодень. Без Вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме освітяни дають надію людству на подальший розвиток, на краще майбутнє!

Бажаємо Вам у цей святковий день гарного настрою, нехай теплі слова і добрі почуття ваших учнів зігрівають Ваші серця! Щастя, благополуччя, нових успіхів, якомога більше радостей у житті, талановитих і працездатних учнів, які даруватимуть Вам позитивні емоції і віру в майбутнє.

Виконавчий комітет та депутатський корпус Лебединської міської ради.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *