Під контролем питання захисту прав дитини

13 вересня у стінах Лебединської міської ради відбулося чергове робоче засідання комісії з питань захисту прав дитини. Першочергово члени комісії спільно із запрошеними на засідання директорами усіх навчальних закладів міста розглянули та обговорили наказ служби у справах дітей Сумської обласної державної адміністрації від 02.08.2018 №23-ОД «Про роботу з дітьми, що вчинили правопорушення», а також затвердили комплекс профілактичних заходів, спрямованих на недопущення вчинення правопорушень малолітніми.

Наступним члени комісії розглянули клопотання ЗОШ І-ІІІ ст. №1 щодо переведення учня на навчання до Лебединської загальноосвітньої вечірньої (змінної) школи ІІ-ІІІ ст. у зв’язку з сімейними обставинами та прийняли схвальне рішення.

Комісією було розглянуто заяву щодо підтвердження факту неприйняття участі одного із батьків у вихованні дитини. Після детального вивчення ситуації, членами комісії було прийнято рішення підтвердити факт неприйняття участі у вихованні.

Були також розглянуті і дві заяви щодо встановлення днів спілкування з малолітніми, які проживають з одним із батьків та прийняті відповідні рішення.

Під час засідання члени комісії задовольнили клопотання Лебединського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щодо зняття сім’ї із соціального супроводу та розглянули повідомлення міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щодо невиконання договору соціального супроводу сім’ї.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *