Свято спорту та здоров’я

Напередодні Дня фізичної культури та спорту на міському стадіоні «Авангард» відбулися традиційні спортивні змагання.

З вітальним словом з нагоди свята до спортсменів звернувся міський голова Олександр Бакликов, побажавши здоров’я, успіхів, перемог та спортивного довголіття. Також міський голова нагородив грамотою обласної ради та подякою міського голови методиста методичного кабінету відділу освіти виконавчого комітету Лебединської міської ради Миколу Римаря та вчителя фізкультури ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 Олексія Довгополика.

Під час змагань усі присутні мали змогу переглянути показові виступи вихованців міської секції кіокушинкай-карате – Андрія Кримця, Назара Голуба, Дмитра Покутнього та їх тренера Володимира Ольховика.

Під час заходу з нагоди Дня фізичної культури та спорту учні та студенти навчальних закладів міста змагалися у різних видах спорту. У змаганнях з бігу на дистанції 400 м лідирували спортсмени ВКНЗ СОР «Лебединське педагогічне училище ім. А.С.Макаренка», переможцями у різних вікових групах стали: Тетяна Орленко, Анна Грабінська, Максим Хоменко, Кирило Рожевецькй та Микола Сидоренко. Студент ВПУ лісового господарства Микола Коваль найбільше підтягнувся на перекладині. Лебединськй спортсмен Олексій Зеленський показав найкращий результат у змаганнях з дартсу. А команда ЗОШ І-ІІІ ст. № 6 була найкращою у стрітболі. Збірна Лебедина лідирувала у змаганнях з волейболу, за що отримала подарунок від міського голови. Також усі переможці та призери змагань були нагороджені подарунками та призами від міської ради та міського осередку партії Олега Ляшка.

Відділ молоді та спорту.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *