Дорогі лебединці та гості нашого славного міста!

Дозвольте від щирого серця привітати Вас з 364-ою – річницею від заснування Дня міста та ювілейною 75-ою річницею визволення міста від фашистських загарбників!

День міста – це свято усіх, для кого Лебедин став долею: хто тут народився і виріс, хто приїхав і залишився назавжди, це свято об’єднує усіх, кому дороге наше славне місто.

У ці дні кожен з нас відчуває себе частинкою великої родини. Тут особлива атмосфера затишку та спокою, мальовничі краєвиди, ошатні будинки, затишні вулиці та площі. Рідне місто славиться людьми – талановитими, щирими, добрими й працездатними, які створюють його матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє.

Дорогі лебединці! Низький уклін і велика шана Вам за самовіддану працю! Висловлюю слова глибокої вдячності за любов та вірність рідному місту.

Переконаний, що запорукою вагомих трудових та суспільних здобутків міста є Ваша, дорогі лебединці, самовіддана праця та велика любов до рідного міста. Вірю – разом ми досягнемо вагомих результатів у поліпшенні життя людей, примножимо славу нашої землі, працюючи на розвиток Лебедина.

Бажаю всім мирного неба над головою, щастя, радісних звісток, чудових подій, спільних перемог!

Міцного здоров’я, натхнення й творчого підходу до виконання будь-якої справи.

З Днем народження, рідне місто!

З повагою, міський голова Олександр Бакликов

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *