Робота комісії з питань призначення житлових субсидій і соціальної державної допомоги малозабезпеченим сім’ям

9 серпня під час планового робочого засідання комісії з питань призначення житлових субсидій і соціальної державної допомоги малозабезпеченим сім’ям розглядалось подання для припинення раніше призначеної субсидії 29 громадянам відповідно пункту 22 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 27 квітня 2018 року № 329, – далі Положення). Після розгляду справ, членами комісії було прийнято рішення про припинення раніше призначеної субсидії.

Члени комісії розглянули також заяву з питань призначення житлових субсидій громадянам, у яких у складі сім’ї є особи, які зареєстровані, але фактично не проживають за даною адресою та прийняли позитивне рішення, керуючись пунктом 9 Положення.

Також комісія розглянула 4 заяви щодо поновлення житлової субсидії та, керуючись пунктом 8 Положення, вирішила надати дозвіл на поновлення.

Були розглянуті і заяви з питання призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, по яким надано дозвіл, в порядку виключення, на призначення державної соціальної допомоги 2 родинам.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *