У полі зору захист прав дітей

10 серпня у стінах Лебединської міської ради відбулося розширене робоче засідання комісії з питань захисту прав дитини. Під час комісії її членами за участі запрошених було обговорено наказ служби у справах дітей Сумської обласної державної адміністрації «Про додаткові заходи щодо захисту законних прав та інтересів дітей».

Також члени комісії прийняли рішення про надання до суду висновку щодо доцільності позбавлення батьківських прав одного із батьків.

Було надано дозвіл громадянці на повернення її  малолітньої дитини, яка знаходиться у центрі соціально-психологічної реабілітації дітей.

Членами комісії надано згоду на вчинення правочину – укладання спадкового договору щодо передачі житлового будинку та земельної ділянки, якоруствачем якого є малолітній.

Розглянули члени комісії і клопотання міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щодо взяття 2 родин на соціальний супровід та прийняли позитивні рішення по обом родинам. Були розглянуті і клопотання центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щодо зняття із соціального супроводу 3 родин та вирішено 1 родину зняти з соціального супроводу, 2 – лишити. Були також розглянуто 1 клопотання міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щодо подальшої роботи з однією із родин, яка опинилася у складних життєвих обставинах та 2 клопотання щодо завершення соціального супроводу сімей.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *