Відкриття літнього розважального майданчика у сквері ім. Павла Полуботка

21 липня у нашому місті відбулося відкриття літнього розважального майданчика, що розташований у сквері ім. Павла Полуботка. Завдяки зусиллям як міської влади, так і небайдужих громадян відтепер оновлений, відремонтований, з новеньким асфальтним покриттям майданчик стане чудовим місцем, де зможуть весело, цікаво, з користю провести час як лебединці, так і гості міста.

Міський голова привітав присутніх з цією подією, зазначивши, що у відтепер у містян і гостей міста є місце, де вони зможуть покататся на роликах чи скейтах, а взимку – і на ковзанах, а також дуже приємно, що у Лебедині відродилася добра традиція – дискотека на танцювальному майданчику під відкритим небом, яка свого часу була знаковим місцем знайомств, зустрічей старших поколінь.

Як підкреслив один із спонсорів – Сергій Воронов, оновлення майданчика стало таким собі громадським проектом, до якого мали змогу і бажання долучитися небайдужі громадяни міста – спонсорську допомогу надали депутати Лебединської міської ради від ВО «Батьківщина» Оксана Карпенко та Оксана Древаль, член ВО «Батьківщина» Олександр Білокобильський, Лебединська  філія «Дорбудсервіс» ДП «Сумський облавтодор» ДАК «Автомобільні дороги України», ФОП Воронов, ПП Світлана та Роман Стегній, Георгій Соколовський, комунальні підприємства «Комбінат благоустрою» та «Водоканал».

А поки талановиті артисти міського центру культури і дозвілля дарували усім присутнім музичні композиції, дітвора вже встигла випробувати новеньке покриття роликовими ковзанами та скейтами і, судячи з усього, лишилася задоволеною.

Ну а ті, хто трішечки старший з нетерпінням очікували святкової дискотеки від DJ Mix Club і вже при перших акордах запальних, динамічних хітів почали «відриватися на повну». Дискотека абсолютно безкоштовна для всіх бажаючих, без вікових чи будь-яких інших обмежень – чудове, приємне наповнення дозвілля мешканців і гостей міста, яке відтепер стане традиційним, як і катання на роликах, скейтах або ковзанах.

Шукай себе на фото тут – альбом “Відкриття літнього розважального майданчика”на офіційній сторінці Лебединської міської ради у Facebook.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *