Урочистості з нагоди Дня Конституції України

28 червня 1996 року назавжди залишиться видатною подією у сучасній історії нашого народу. Верховна Рада України, спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства. Прийняття Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі. Цьогоріч цьому надважливому документу що береже права і свободи мільйонів наших співвітчизників, виповнилось 22 роки.

Відзначити цю урочисту подію у парку імені Тараса Шевченка зібралися представники влади міста, громадськість, представники громадських організацій та всі бажаючі.

З теплими словами вітання звернувся до присутніх міський голова Олександр Бакликов, відзначивши, що Конституція України – один із найкращих зразків Основного Закону держави у всьому світі та побажавши, щоб демократичні засади, закріплені у Конституції, завжди були реаліями нашого сьогодення.

Під час урочистостей відбулося нагородження державними відзнаками жінок нашого міста. Згідно Указу Президента України від 11.05.2018 № 121 почесне звання «Мати-героїня» присвоєно Оксані Вікторівні Удовиченко (матері п’ятьох дітей), Тетяні Андріївні Стаднік (матері п’ятьох дітей), Інні Василівні Пелюховій (матері п’ятьох дітей) та Людмилі Анатоліївні Бічук (матері сімох дітей).

 

Під звуки чудових, мелодійних, українських пісень у виконанні артистів міського центру культури і дозвілля лебединці та гості міста привітали один одного зі святом, що є символом абсолютної цінності людини, її життя і здоров’я, честі й гідності, недоторканності та безпеки.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *