Лебединські випускники прощалися зі школою

Випускний вечір – особливе для кожного свято, бо у ньому переплелись спогади і мрії, дитинство і юність, радість зустрічі з майбутнім і сум прощання. Приходить час, коли єдина для всіх випускників шкільна стежина розходиться у різні напрямки. І уже зовсім скоро перед ними відкриються тисячі доріг і кожен з них обере свою.

27 червня на центральній площі міста зібралися елегантно вбрані, щасливі, окрилені юні леді та джентельмени – випускники  закладів загальної середньої освіти.

Зі словами вітання звернувся до випускників та їх батьків міський голова Олександр Бакликов, відзначивши, що відтепер для кожного з них починається абсолютно новий етап у житті та від щирого серця побажав віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості та сміливості у досягненні своєї мети. Також міський голова нагородив золотими і срібними медалями найуспішніших випускників. Цьогоріч сім учнів закінчили школу із золотою медаллю та шість – зі срібною.

 

Цього святкового, хвилюючого вечора колишні школярі приймали вітання всього найкращого, найсвітлішого і від заступника командира 27-ї Сумської реактивної артилерійської бригади Дмитра Горба та помічника депутата обласної ради Михайла Безуглого.

В.о. начальника відділу освіти Тетяна Гримайло побажала лебединським випускникам зробити правильний вибір і стати на ту дорогу, яка допоможе освоїти улюблену і потрібну професію, обійти всі невдачі, завжди йти за своєю мрією і не відступати. Також Тетяна Олександрівна нагородила подяками батьків випускників.

Традиційно прощалися випускники зі школою у ритмі останнього шкільного вальсу та під звуки святкового концерту, який подарував випускникам та їх батькам море позитивних емоцій.

Випускний завершився зустріччю світанку нового дня, з якого починається те майбутнє, про яке випускники мріяли колись за шкільними партами. Майбутнє, яке буде залежати від кожного з них, майбутнє, яке вони тримають у своїх руках.

Більше фото шукай у альбомі “Випускний – 2018” на сторінці Лебединської міської ради у Facebook.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *