Відкриття персональної фотовиставки Наталії Логвиненко

19 червня, у стінах Лебединського районного краєзнавчого музею відбулось відкриття персональної фотовиставки Наталії Логвиненко під назвою «Це край, де я родилась і живу».

Розпочалося урочисте відкриття фотовиставки виконанням чудової, одноіменної назві виставки пісні у виконанні артистки Лебединського міського центру культури і дозвілля Олени Демиденко. Ведуча заходу, провідний науковий співробітник краєзнавчого музею Валентина Знаменщикова теплими вступними словами представила та привітала Наталію Миколаївну, зазначивши,  що серед багатьох талантів пані Наталії є уміння писати вірші. Зоя Бруньова, учениця Наталії Логвиненко щиро привітала та подякувала Наталії Миколаївні за надані знання, а також продекламувала вірш про наше рідне місто Лебедин, написаний пані Наталією.

Валентина Знаменщикова зазначила, що перші фото Наталія Миколаївна зробила 8 років тому, в 2010 році, а вже через два роки після цього вона отримала нагороду – подяку від міського голови. За ці роки багато її фото публікувалося в місцевих виданнях. Крім цього, пані Наталія є адміністратором декількох спільнот в соціальних мережах, що присвячені її рідному місту, серед яких «Типовий Лебедин», «Лебедин – яскрава квіточка Сумщини» та «Лебедин».

Наталія Миколаївна під час свого вітального слова до гостей фотовиставки зазначила, що для кожної людини дорогим та особливим є те, що торкнулося її душі, її серця. Саме батьки прищепили пані Наталії любов та повагу до свого народу, держави та рідного міста, і під час розмови сам на сам з природою свого краю, у Наталії Миколаївни з’являються її яскраві фотороботи, в яких відображена її гордість, повага та любов до земляків та Батьківщини. Першими об’єктами для фоторобіт Наталії Логвиненко були квіти – крокуси, підсніжники, мамині соняшники.

Привітати Наталію Миколаївну з боку міської влади завітала секретар ради Оксана Древаль. Оксана Анатоліївна відзначила високий професіоналізм Наталії Миколаївни як вчителя, її відповідальність, активність, енергійність та старанність у діяльності як депутата міської ради, а також зазначила красу її фоторобіт, у яких відображене її турботливе, любляче ставлення до природи рідного краю та міста вцілому. Секретар ради вручила Наталії Миколаївні подяку від імені міського голови Олександра Бакликова за вагомий особистий внесок у розвиток художньої творчості на Лебединщині, активну громадську діяльність та з нагоди відкриття персональної фотовиставки.

Також привітати пані Наталію прийшли начальник відділу культури і туризму Лебединської райдержадміністрації Ганна Богомаз, депутат Лебединської міської ради Ігор Колєсніков, а також її колеги та учні. Усі вони відзначили її енергійність, активність та турботливе ставлення до рідного краю, його жителів та життя загалом, а також привітали Наталію Миколаївну, побажали їй подальших успіхів та натхнення у творчій діяльності як фотохудожника, та наснаги у її відповідальній роботі вчителя та депутата.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *