Вирішувались питання призначення житлових субсидій і соціальної державної допомоги малозабезпеченим сім’ям

15 червня у стінах управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Лебединської міської ради відбулося чергове робоче засідання комісії з питань призначення житлових субсидій і соціальної державної допомоги малозабезпеченим сім’ям. Під час роботи комісії були розглянуті подання для припинення раніше призначеної субсидії 232 громадянам, відповідно пункту 22 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року №848 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 27 квітня 2018 року №329, – далі Положення). Після розгляду усіх справ, членами комісії було прийнято рішення про припинення раніше призначеної субсидії цим громадянам.

Також члени комісії розглянули 1 заяву стосовно призначення житлової субсидії громадянину, який не зареєстрований, але фактично проживає у житловому приміщенні (будинку) на підставі договору найму (оренди). Керуючись пунктом 8 Положення було вирішено надати дозвіл на призначення житлової субсидії.

Також члени комісії розглянули 3 заяви з питань призначення житлових субсидій особам, які отримували середньомісячний сукупний дохід менший, ніж розмір мінімальної заробітної плати. Після розгляду справ, членами комісії було прийнято рішення надати дозвіл по 2 заявам, відповідно підпункту 8 пункту 12 Положення.

Розглянули члени комісії і заяви щодо призначення житлових субсидій громадянам, у яких у складі сім’ї є особи, які зареєстровані, але фактично не проживають за даною адресою та прийняли позитивні рішення по 8 заявам, керуючись пунктом 9 Положення.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *