Концерти для дітей пришкільних таборів відпочинку у дитячій школі мистецтв

Літо! Це пора сонячних усмішок, веселощів та свободи! Так вважають школярі, у яких з 1 червня почалися  такі очікувані літні канікули. А щоб свій вільний час дітки проводили приємно та з користю, у загальноосвітніх навчальних закладах міста організовуються пришкільні табори відпочинку.

Учні та викладачі Лебединської дитячої школи мистецтв імені Б.Р. Гмирі активно брали участь в організації дозвілля учнів пришкільних таборів відпочинку міста, проводячи концерти для маленьких слухачів. Щодня, з 4 червня по 15 червня школа мистецтв була наповнена радісними дітьми та прекрасною музикою, яку виконували кращі учні та викладачі музичного відділення школи. Всього було проведено за два тижні 17 концертів для всіх загальноосвітніх шкіл міста Лебедина.

Після концертів учні пришкільних таборів відпочинку відвідували виставку робіт учнів художнього відділення, яка на даний період знаходилася у приміщенні школи мистецтв.

Викладачі школи мистецтв з радістю проводили для присутніх концерти, розповідаючи про прекрасний світ музики та художнього мистецтва!

Заступник директора з навчально-виховної роботи Лебединської дитячої школи мистецтв імені Б.Р. Гмирі Любов Суворова.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *