Вітали медичних працівників

У третю неділю червня жителі України, за багаторічною традицією, відзначають День медичного працівника. Це свято закріплено Указом Президента України № 281/94 від 03 червня 1994 року. День медичного працівника — свято не тільки лікарів, але і медсестер, фельдшерів, молодшого медичного персоналу.

13 червня, у районному будинку культури урочисто вітали медичних працівників. Концертна програма розпочалася хвилиною мовчання по загиблому на сході України під час Операції Об’єднаних сил герою, нашому земляку, Литковцю  Степану Леонідовичу, мешканцю села Підопригори, який служив 37-му батальйоні територіальної оборони зенітного ракетного взводу 56-ї окремої механізованої бригади. Перебуваючи на позиції бойового підрозділу, Степан отримав поранення, несумісні з життям. Світла пам’ять про нашого славного земляка, який віддав найдорожче – життя, відстоюючи суверенітет та територіальну цілісність нашої держави, назавжди залишиться у наших серцях. Україна втратила свого великого сина.

Привітати працівників медичної галузі завітали представники міської та районної влади: заступник міського голови Олена Кірєєва, заступник голови районної ради Світлана Горошко та перший заступник голови райдержадміністрації Оксана Лихина.

Олена Василівна від імені міського голови Олександра Бакликова, депутатів Лебединської міської ради, її виконавчого комітету щиро привітала та подякувала всім медичним працівникам за їх щоденну нелегку, самовіддану працю, висловила надію на те, що всі ті поступи, які здійснює держава в медичному реформуванні, нададуть якомога більше полегшення у роботі медпрацівників. Заступник міського голови побажала благополуччя, здоров’я, достатку родинам працівників медичної сфери, а також висловила сподівання та побажання того, що в нашій державі якнайшвидше настане такий потрібний нам всім мир.

Грамотами міського голови за високий професіоналізм, сумлінне, добросовісне виконання своїх функціональних обов’язків, вагомий внесок в охорону здоров’я населення міста, відданість своїй справі та з нагоди Дня медичного працівника були нагороджені: Смолова Наталія Григорівна, фельдшер-лаборант мікробіологічної лабораторії Лебединського міськрайонного відділу державної установи «Сумський обласний лабораторний центр МОЗ України»; Мельник Ольга Юріївна, лікар-педіатр гастроентерологічного відділення Комунального закладу Сумської обласної ради «Обласний дитячий багатопрофільний санаторій «Лебедин»; Власова Вікторія Володимирівна, біолог клініко-діагностичної лабораторії Комунального закладу Сумської обласної ради «Обласний дитячий багатопрофільний санаторій «Лебедин».

Шановні медпрацівники, бажаємо вам міцного здоров’я, тому що і наше здоров’я в цьому випадку буде під вашим надійним захистом. Щастя вам і вашим родинам. І звичайно ж успіхів у роботі, бо від цього залежить швидкість нашого одужання.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *