Працювала адміністративна комісія

7 червня в стінах Лебединської міської ради пройшло засідання адміністративної комісії,під час якої було розглянуто 3 протоколи адмінправопорушень, складених на жителів міста.

Зокрема,  два протоколи стосувалися порушень правил благоустрою території міста. Членами комісії було прийнято рішення притягнути мешканців міста до відповідальності згідно ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення правил благоустрою території міста, а саме за складання і зберігання будівельних матеріалів поза межами подвір’я та зрізку дерева, яке знаходиться не на території приватної власності. Порушників було притягнуто до відповідальності шляхом стягнення мінімальних штрафів, передбачених цією статтею, у вигляді двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 грн.).

Також комісія розглянула протокол про адміністративне правопорушення – перебування на робочому місці в нетверезому стані. Громадянина було вирішено притягнути до відповідальності відповідно до частини першої статті 179 Кодексу України про адміністративні правопорушення шляхом стягнення визначеного законодавством штрафу у розмірі 51 грн.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *