Перемоги хореографічного колективу “Фреш”

Хореографічний дитячий колектив «Фреш» під чутливим керівництвом викладача Лебединської дитячої школи мистецтв імені Б.Р.Гмирі Олени Єршової широко відомий у місті Лебедині та за його межами яскравими постановками танцювальних номерів, різнобарвністю образів та цікавою передачею почуттів у рухах. Все частіше, беручи участь у конкурсах різних рівнів, цей талановитий танцювальний колектив завойовує симпатії жюрі та отримує призові місця.

Так, 26 травня хореографічний дитячий колектив «Фреш» взяв участь у 95 Всеукраїнському конкурсі-фестивалі «Зоряні мости» до Дня захисту дітей у Полтаві де молодша вікова група за хореографічну постановку «Диско» отримала ІІ місце, а старша група за хореографічну постановку «Мамо» – І місце!

2 червня хореографічний дитячий колектив «Фреш» був учасником Всеукраїнського фестивалю-конкурсу хореографічного мистецтва «Freedom-fest» у Ромнах, де, виконуючи танець «Dens», старша вікова група у категорії «юніори 2» посіла І місце!


Вітаємо талановитих діток та креативного керівника хореографічного дитячого колективу «Фреш» Олену Єршову з численними перемогами у конкурсах та щиро бажаємо подальших успіхів і творчого настрою!

Заступник директора з навчально-виховної роботи Лебединської дитячої школи мистецтв імені Б.Р. Гмирі Любов Суворова.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *