Національна академія державного управління при Президентові України запрошує фахівців взяти участь у міжнародній навчальній програмі «Управління об’єктами нерухомості»

Вартість нерухомості у світі досягла 217 трлн. дол., або 60% глобальних активів. Це змушує звертати увагу на збереження, раціональне утримання та ремонт об’єктів. Найбільшим власником нерухомості завжди виступає держава та муніципалітети. При цьому у нашій країні система управління нерухомим майном на центральному та місцевому рівнях недосконала, методично не забезпечена, а фінансування утримання об’єктів недостатнє і неефективне. Новітні підходи до управління життєвим циклом об’єктів нерухомості маловідомі в Україні, програми підготовки фахівців у закладах вищої освіти відсутні.

Це спонукало авторів – викладачів НАДУ – започаткувати навчання вітчизняних фахівців відразу на європейському рівні. Пропонована програма «Управління об’єктами нерухомості» (Real Estate Management) в обсязі 52 год. Пройде 30 липня – 17 серпня 2018 року в Університеті міста Ла Корунья, Іспанія. Програма конкурсу представлена на сайті університету http://www.uds.es/iss/courses_2018/Real_estate_management.html.

Пільгова для України вартість навчання – 200-300 евро на особу залежно від розміру групи – сплачується університету Ла Корунья (http://www.uds.es/iss/courses/Registration_fees/). Пільгова вартість проживання та триразового харчування за вибором учасника сплачується ним на місці в університетському містечку і складе від 22 до 32 євро на добу (http://www.uds.es/iss/generalinformation/AccommodationCor/index.html).Транспортні витрати літаком в обидві сторони складуть орієнтовно 15-20 тис. грн. залежно від маршруту і часу замовлення квитків за вибором кожного учасника.

За результатами навчання видаватиметься європейський сертифікат Університету Ла Корунья про проходження курсу Real Estate Management обсягом 6 ECTS і довідка про складання екзамену з отриманою оцінкою. Відповідний предмет за необхідності зараховуватиметься слухачам в університетах інших країн, а також в Україні як документ про підвищення кваліфікації за кордоном за найбільш повною для управителів програмою.

Викладачі: д. держ. упр., проф. В.С.Куйбіда; д.е.н., проф. В.П.Ніколаєв; к.е.н. Т.В. Ніколаєва.

Учасники забезпечуються спеціально підготовленою авторами літературою:

  1. Куйбіда В.С., Ніколаєв В.П., Ніколаєва Т.В. Менеджент об’єтів нерухомості публічної власності: Навчальний посібник – К.: НАДУ, 2017 р.
  2. Ніколаєва Т.В. Вартісно-орієнтовне управління нерухомим майном державної власності [монографія]. Ірпінь, УДФСУ, 2018 р.

Просимо до 25 травня 2018 року визначити представників регіону для участі у програмі.

З питань формування групи звертатись до Ніколаєвої Тетяни Володимирівни, тел.:098 133 12 53.

Інформація (ім’я, прізвище, посада, адреса електронної пошти) про бажання взяти участь у програмі просимо надсилати електронною поштою за адресою: tatanikolaeva@gmail.com.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *