Привітали з перемогами членів «Лебединської міської організації інвалідів»

Сьогодні у стінах Лебединської міської ради урочисто привітали з перемогами членів громадської організації «Лебединська міська організація інвалідів», які нещодавно повернулися з ХVІІ Азовського Міжнародного фестивалю творчості інвалідів «Повір у себе». Приємно відзначити, що лебединці, як повідомила член організації Тетяна Чуйко, були єдиними представниками з Сумщини, тож гідно представляли на фестивалі не лише наше рідне місто, а і всю Сумську область.

Міський голова Олександр Бакликов звернувся до членів організації з теплими словами привітань та найкращих побажань та висловив вдячність за активну життєву позицію і жваву участь у культурно-масовому житті.

Фестиваль проходив з 26 травня по 29 травня у Бердянську і зібрав талановитих людей з інвалідністю з різних куточків України. Основна мета фестивалю: сприяти соціальній адаптації і реабілітації осіб з інвалідністю, популяризувати заняття фізичною культурою і спортом, та досягнення обдарованих інвалідів.

Команда Лебединської міської організації інвалідів повернулася не з порожніми руками – кожен її учасник був нагороджений дипломом: Павло Чуйко – за зайняте І місце у змаганнях з дартсу, Микола Ляшко – за високі спортивні досягнення і, безпосередньо, участь у шаховому турнірі, Катерина Харченко, Тея    тяна Чуйко, Любов Котенко – за високий художній рівень і виконавську майстерність і, безпосередньо, участь у виставці декоративно-ужиткового мистецтва. Дипломом за активну участь у фестивалі та вагому допомогу людям з інвалідністю нагороджено Любов Саєнко. Крім цього, дипломом фестивалю нагороджено і спонсора команди «Лебединської міської організації інвалідів» – Юрія Дубровіна.

Привітати людей з особливими потребами завітав і дитячий вокальний ансамбль «Феєрія» міського центру культури і дозвілля (керівник Олена Червяк).

Тож бажаємо всім членам ГО «Лебединська міська організація інвалідів» натхнення, наснаги, творчих сил, здоров’я для подальшої результативної діяльності!

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *