Семінар для підприємців міста, які здійснюють торгівлю непродовольчими товарами

6 червня відбулася зустріч представників Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області з підприємцями міста, які здійснюють торгівлю промисловими товарами, організована виконавчим комітетом Лебединськї міської ради.

Під час зустрічі-семінару начальник відділу контролю за рекламою, дотримання антитютюнового законодавства Алла Степаненко та головний спеціаліст відділу контролю у сфері торгівлі, робіт та послуг Вікторія Рижкова управління захисту прав споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області звернули увагу підприємців міста на дотримання норм законодавства щодо захисту прав споживачів.

Було детально роз’яснено основні вимоги дотримання норм торгівлі, зокрема, увага акцентувалася на найбільш поширених порушеннях – продаж товарів з минулим терміном придатності, відсутність інформації про товар, неправильно оформлений або відсутній куточок споживача, відсутність цінників на товарах, відсутність терміналів, ненадання розрахункових документів, неякісний товар.

У ході конструктивного діалогу з місцевим суб’єктами господарювання, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області надали вичерпні відповіді на озвучені запитання.

Планові перевірки підприємців міста, які здійснюють торгівлю непродовольчими товарами заплановані на 11 та 18 червня.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *