Діти в долонях турботи

1 червня з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей, з метою виховання поважного ставлення до власної особистості та інших, формування у суб’єктів пробації  відповідальності за свої вчинки, усвідомлення ними своєї значущості, працівниками Лебединського районного відділу з питань пробації спільно з Лебединським відділенням поліції для неповнолітніх суб’єктів пробації, що перебувають у відділі на обліку  було організовано та проведено  захід на тему: « Діти в долонях турботи!».

У рамках проведення заходу неповнолітні суб’єкти пробації прийняли участь у святковому загальноміському концерті, присвяченому Дню захисту дітей, який відбувся на Соборній площі.

Проведення заходу у такому форматі дало змогу підобліковим зрозуміти, що у взаєминах з людьми треба дотримуватися моральних норм і правил, діяти морально не лише під контролем дорослих, а і з власної ініціативи. «Потрібно вміти оцінювати вчинки  та  взаємини  людей,   орієнтуючись на  моральні  стандарти» – звернувся до суб’єктів пробації  начальник Лебединського районного відділу з  питань пробації – Анатолій Глух.

Лебединський районний відділ з питань пробації Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *