Щасливий світ дитинства

У перший день літа традиційно відзначається Міжнародний день захисту дітей, одне із найулюбленіших дитячих свят. З цієї нагоди в бібліотечних закладах міста щорічно проходять різноманітні розважальні заходи: виставки  літератури, години розваг, ігрові програми, вікторини, перегляди мультфільмів та ін.

Напередодні свята працівники бібліотеки №1 для учнів 1 класу ЗОШ №3 (кл. керівник Олена Миколаївна Солонець) провели  літературно-розважальну програму «Щоб сонцю і квітам всміхалися діти». Під час заходу діти змагалися в різноманітних конкурсах: відгадували загадки, малювали з зав’язаними очима, складали пазли, розшифровували ребуси, демонстрували спритність у вправах зі стрічкою та ін. За активну участь у розвагах усі присутні отримали у подарунок солодощі.

 

Вже стало доброю традицією на дитячому майданчику в сквері Павла Полуботка працівниками бібліотеки №1 проводити щорічну вуличну акцію «Міняємо кульку на віршик». Так і цього року діти наввипередки розповідали  віршики, і отримували за це яскраві кульки. Під час акції присутні на майданчику мали змогу почитати цікаві дитячі книги та журнали.

У читальній залі бібліотеки №1 усі бажаючі можуть переглянути виставку нових надходжень дитячої літератури «Для тебе, дитинко, книжкові новинки!».

Працівниками бібліотеки №2 для користувачів-дітей був проведений конкурс малюнків на асфальті. А потім усі учасники  взяли участь у розважальній програмі: відгадували загадки, відповідали на запитання вікторини, грали в ігри.

В читальній залі книгозбірні №2 до свята оформлено книжкову виставку-квест «Відгадай з якої казки?».

Бібліотекою №3 разом з Куданівським клубом до Міжнародного дня захисту дітей для юних жителів села було проведено музично-розважальну програму «Чарівний світ дитинства». Діти та підлітки відповідали на запитання вікторини та брали активну участь в конкурсній програмі. Закінчився захід веселою дискотекою на свіжому повітрі.

День захисту дітей в бібліотеках міста пройшов цікаво і весело, а всі учасники заходів отримали море задоволення і незабутніх відчуттів.

Завідувач бібліотекою №1 Дворницька Світлана.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *