Свято «Останнього дзвоника» у лебединських школярів

Щемливе свято останнього дзвоника… Для кожного воно є по-своєму емоційно наповненим, але, однозначно, ніхто не лишається байдужим під час останньої у навчальному році шкільної лінійки. Адже, для когось це і момент прощання зі школою – особлива подія, початок нового періоду, нового життєвого етапу і спогади про свій останній дзвоник у випускному класі лишаються у пам’яті назавжди.

Звуки Державного Гімну України на шкільному подвір’ї ЗОШ № 6 сповістили про урочисте відкриття шкільної лінійки. З теплими словами привітань до присутніх звернулася директор школи Валентина Верхова, яка відзначила успіхи та досягнення учнів та вчителів Лебединської ЗОШ №6 протягом 2017-2018 навчального року.

 

Звернувся зі словами побажання міцного здоров’я учням, їх батькам, вчителям і міський голова Олександр Бакликов, а також висловив сподівання, що школярі, відпочивши за літо, у новому навчальному році матимуть не менше досягнень, перемог, нових звершень, а міська влада зробить усе можливе, аби завжди підтримати і учнів, і педагогічний колектив. Також Олександр Миколайович за високий рівень професійної майстерності, вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання учнів, постійний творчий пошук нових форм і методів навчання нагородив грамотою міського голови Савенко Наталію Володимирівну, заступника директора з навчально-виховної роботи, вчителя зарубіжної літератури Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6.

Такими ж грамотами було нагороджено Безкоровайну Ольгу Василівну, заступника директора з навчально-виховної роботи, вчителя зарубіжної літератури Лебединської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 7, Бондаренка Сергія Олександровича, вчителя інформатики Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5, Логвиненко Наталію Миколаївну, вчителя англійської мови Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, Микитенко Лідію Василівну, вчителя початкових класів Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 4 та Пархоменко Олену Володимирівну, вчителя хімії та біології, классного керівника 11 класу Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3.

Зі словами привітань та найкращих побажань учням і їх батькам, педагогам звернулися депутат Лебединської міської ради Дмитро Коваленко та методист відділу освіти виконавчого комітету Лебединської міської ради Микола Римар.

Попереду літні канікули, а отже, можливість відпочити і відновити сили, а для випускників шкіл міста перегортається сторінка життя, починається чудова пора – пора студентства, чи, можливо, для когось уже пора дорослих робочих буднів, втім, яке би майбутнє вони не обрали, щасти їм у всіх починаннях, нехай будуть вони завжди натхненними і повними наснаги для нових звершень!

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *